Datum:
Za 3 jun. 202320:00 - 23:30

LOCAL HEROES

3 bands | Red Box Sessions

Muziek
Bolzaal
Tickets
Regulier
€ 12,50

Een avond genieten van lokaal talent op het rockpodium in Schouwburg Venray

Lokaal talent verdient een mooi podium. Jonge muzikanten, met Venray als gemeenschappelijke deler, zullen op zaterdag 3 juni het rockpodium betreden. Een groot aantal van deze artiesten komt uit de muzikale kweekvijver van het bandcoachingprogramma van A.W.Music in Venray. Ervaar het festivalgevoel met dit spetterende programma vol eigen muziek en stomende covers. 

Deadline 
Jonge, geschoolde en gedreven muzikanten die er keihard tegenaan gaan.
Ze rocken "as de neete", zoals ze dat in het Venrays zeggen. Rock & Metal is hun genre en ze brengen stevige covers van Volbeat, Metallica, Foo Figthers en anderen. 

We are the Message
We Are The Message is een formatie uit Venray, opgericht in 2017. Het doel van de band is om kick-ass covers te maken van inspirerende artiesten uit de (hard) rockscène. Een knallende en zeer energieke show met bekende covers van onder andere Foo Fighters, Kings of Leon, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys. 

Blue or Green
Blue or Green uit Vierlingsbeek is een jongerenband, bestaande uit Martijn en Tim Vernooij, Milan van Baaren, Jonah Itang en Freek Reijnders, die al een paar jaar optreedt. Sinds een paar maanden zijn de bandleden ook druk bezig met hun eigen repertoire. Hun stijl zou je Indierock kunnen noemen. 

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Exclusief voor genodigdenDo 6 apr. 2023Björn van der DoelenNa Ons de Zondvloed MuziekTickets
Za 8 apr. 2023Slagerij van KampenRhythm of Life Vanaf € 22,50 MuziekTickets
Do 20 apr. 2023The Elvis Concert 2023Met live uit de USA o.a. Dwight Icenhower en Elvis' percussionist Eddie Graham Vanaf € 34,50 MuziekTickets
Vr 21 apr. 20233JS15 jaar 3JS Vanaf € 27,50 MuziekTickets
Za 22 apr. 2023The Maestro & The European Pop OrchestraPOP MEETS CLASSIC Vanaf € 44,00 MuziekTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets