Familie

Met Party Piet Pablo, Love Piet via videoverbinding e.a. De Grote Sint Show | 1+

zaterdag 23 november 2019
13:15 uur - 14:45 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en servicekosten à € 1,75 per ticket.

 

1e rang € 24,25 Normaal tarief
2e rang € 21,25 Normaal tarief
3e rang € 17,75 Normaal tarief

Sinterklaas met zijn pieten in Venray!

Na het grote succes van afgelopen jaren is De Grote Sint Show 2019 terug met een gloednieuwe show! YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet breken in via de LIVE videoverbinding en zingen samen met de kids in de zaal de grootste hits, zoals 'De Pieten Sinterklaas Move', 'Pietenliefde' en 'Pieten Style'.

De Pieten bereiden zich voor op de nacht. Alle pepernoten liggen klaar, maar daar is Kwaadvlieg het niet mee eens. Pepernoten zijn ongezond met teveel suiker, dus kiest hij voor een alternatief: spruitjes in plaats van pepernoten. Bah! Sinterklaas en de Pieten zijn het daar natuurlijk totaal niet mee eens! Maar Kwaadvlieg doet wat hij wil en steelt de pepernoten. Party Piet Pablo en Love Piet proberen samen met de kinderen de dief te pakken! Maar zal dit ze lukken?

Na afloop is er een meet & greet voor een échte handtekening en een mooie foto. De kinderen gaan met een schorre stem voldaan naar huis.


Combineer deze voorstelling met heerlijke pannenkoeken...

Voor of na de voorstelling genieten van de lekkerste pannenkoeken van De Perdstal! Reserveer het arrangement direct bij je tickets:

  • Kind | €7,50 kinderpannenkoek naar keuze, inclusief drankje en softijsje
  • Volwassene | €10 pannenkoek naar keuze, inclusief drankje

Deze voorstelling is ook te zien op...