Familie

De Kleine Cowboy | 4+

woensdag 25 april 2018 | 15:00 uur

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en ranja voor de kids, exclusief administratiekosten en theaterdrankje.
 

1e rang € 12,50 Normaal tarief
1e rang € 7,50 Kinderen t/m 12 jr.

Een kleuterwestern voor kleine cowboys en grote bandieten.

Recensie Dagblad De Limburger - ★★★★☆
“Wat het meeste beklijft na een uurtje in het Wilde Westen met het Sittardse theatergezelschap Het Laagland? Vooral de ruimte voor fantasie die regisseur Lennart Monaster en zijn acteurs het (jeugdige) publiek gunnen … Alsof ze het skelet van een verhaal schetsen, en de toeschouwers oproepen zelf te zorgen voor het vlees op de botten. Iets waarmee dat publiek, getuige de reacties in de zaal tijdens de première in de Sittardse schouwburg, geen enkele moeite heeft.”


Deze Western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack en live geluidseffecten. 

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. Zijn naam is Boy. En Boy heeft één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.
Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land. Dan klinkt er in verte geloei. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan.  

Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen terecht en ontmoet daar de meest vreemde figuren...


Reacties & Recensies