Schouwburg_Venray_familie_De Kleine Zeemeermin_Van Hoorne Entertainment
Schouwburg_Venray_familie_De Kleine Zeemeermin_Van Hoorne Entertainment_Scenefoto 1
Schouwburg_Venray_familie_De Kleine Zeemeermin_Van Hoorne Entertainment_Scenefoto 2
Schouwburg_Venray_familie_De Kleine Zeemeermin_Van Hoorne Entertainment_Scenefoto 3
Schouwburg_Venray_familie_De Kleine Zeemeermin_Van Hoorne Entertainment_Scenefoto 5
Schouwburg_Venray_familie_De Kleine Zeemeermin_Van Hoorne Entertainment_Scenefoto 4
meivakantietip
Familie

Van Hoorne Entertainment De Kleine Zeemeermin De Musical | 4+

maandag 29 april 2019
15:00 uur - 16:30 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en ranja, exclusief administratiekosten.

1e rang € 19,00 Normaal tarief
1e rang € 14,88 Kinderen t/m 12 jr.
2e rang € 13,85 Normaal tarief

Sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?  

Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Theaterkrant: "Met veel humor, vrolijke liedjes en gestroomlijnde choreografieën nemen ze de hele zaal mee."

Musicalsites: "Zo zoet als het verhaal, zo zoet is ook de persoonlijkheid van de prinses gespeeld door Sita." (...) "Kelvin Wormgoor is als prins een frisse en energieke persoonlijkheid."

Theaterparadijs: "De Kleine Zeemeermin De Musical is een duidelijke, lachwekkende en vrolijke voorstelling voor de hele familie."