Familie

Meneer Monster De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen | 5+

zaterdag 11 mei 2019
15:00 uur - 16:00 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en ranja, exclusief administratiekosten.

1e rang € 13,34 Normaal tarief
2e rang € 8,20 Normaal tarief

Jong en oud gaan stuiterend en met een grijns de zaal uit!

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

★★★★ Theaterkrant: "In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit"
de Volkskrant: "Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen”