Cabaret

Opslaan Als Eva Crutzen

vrijdag 25 mei 2018
20:00 uur - 07:00 uur | kleine zaal

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 17,50 Normaal tarief

Uiteenlopende personages en muzikaal losgaan.

Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.

Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers, die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand, die er niet meer is?

In Opslaan Als laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat.

Recensies
★★★★★ NRC | "Juist door het persoonlijke aan het kolderieke te verbinden, is Eva Crutzen in haar nieuwe programma Opslaan als tegelijkertijd grappig en ontroerend."
★★★★★ AD | "Opslaan Als is een voorstelling die simpelweg af is en waarmee Crutzen zich definitief in de kopgroep van de huidige cabaret nestelt."
★★★★☆  Theaterkrant | "Geslaagd voorbeeld van cabaret als persoonlijkheidskunst."

 


Reacties & Recensies