Schouwburg_Venray_familievoorstelling_Ernst en Bobbie_Geklungel in de jungle
Schouwburg_Venray_familievoorstelling_Ernst en Bobbie_Geklungel in de jungle
Familie

Ernst, Bobbie en de Rest Geklungel in de jungle | 4+

zondag 16 december 2018
16:00 uur - 17:40 uur | rabozaal

Prijs is inclusief garderobe en ranja, exclusief administratiekosten.

1e rang € 16,50 Normaal tarief

Grappen en grollen met deze twee jeugdhelden!

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal.

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. In deze bijzondere voorstelling wordt ook het 20-jarig jubileum gevierd van het duo. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij.  Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben.


Reserveer & win

Reserveer je tickets voor Ernst, Bobbie en de rest, dan maak je kans op tickets voor Speelparadijs Ballorig in Nieuw-Bergen!


Deze voorstelling is ook te zien op...

zondag 16 december om 13.30 uur