In de Vlaamsche Pot Schouwburg Venray 1
In de Vlaamsche Pot Schouwburg Venray 2
In de Vlaamsche Pot Schouwburg Venray 3
In de Vlaamsche Pot Schouwburg Venray 4
In de Vlaamsche Pot Schouwburg Venray 5
In de Vlaamsche Pot Schouwburg Venray 6
Toneel, Komedie

Theater van de Klucht In de Vlaamsche Pot

vrijdag 20 april 2018
20:15 uur - 22:15 uur | grote zaal

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 29,00 Normaal tarief
2e rang € 24,00 Normaal tarief
3e rang € 19,00 Normaal tarief

Hit-serie In de ‘Vlaamsche Pot’ maakt theaterdebuut!

Twintig jaar na de laatste aflevering van In de Vlaamsche Pot brengt Theater van de Klucht een theaterversie van deze hilarische hit-serie. Haye van der Heijden is net als destijds verantwoordelijk voor het script van deze theaterversie.

Maak opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant In de Vlaamsche Pot van de hysterische eigenaar Karel (Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciën (Onno Innemee). Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits (Arijan van Bavel) en zijn grote liefde Dirkje (Bettina Holwerda), die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is. Alles lijkt rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis (gespeeld door Sabine Beens) van Luciën langskomt … En van wie is trouwens die geheimzinnige reservering in de agenda?

Recensies
Theaterkrant | "Nostalgische theaterbewerking vol brutale humor. De speelstijl is overdreven, met een goed gevoel voor komische timing bij alle acteurs. Ze zijn allemaal erg herkenbaar gespeeld, natuurgetrouw aan de serie als het gaat om trekjes en intonatie."


Reacties & Recensies