Schouwburg_Venray_muziek_Harrie Jekkers_Klein Orkest
Schouwburg_Venray_muziek_Harrie Jekkers_Klein Orkest 2
uitverkocht
Muziek

Harrie Jekkers & Klein Orkest Later is allang begonnen en vroeger komt nog één keer terug

donderdag 23 mei 2019
20:15 uur - 22:35 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

  • Nog enkele losse plaatsen beschikbaar (neem contact met ons op om deze te reserveren).
1e rang € 30,19 Normaal tarief
2e rang € 25,05 Normaal tarief

Zanger, schrijver én cabaretier: Harrie Jekkers!

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken.

Hij wil nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest. Nederland viel destijds als een blok voor hits als: 'Later is allang begonnen', 'Laat mij maar alleen', 'Koos Werkeloos' en 'Over 100 jaar' (zijn jullie allemaal dood).

De band scoorde twee evergreens: ”O, O Den Haag” en “Over de Muur”. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan.

Harrie Jekkers wil vroeger nog 1 keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

Bij deze voorstelling geldt geen enkele korting.