Dans

155 | eenvijfvijf Motors

donderdag 31 januari 2019
20:15 uur - 21:30 uur | rabozaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 17,85 Normaal tarief
2e rang € 12,71 Normaal tarief
3e rang € 7,57 Normaal tarief

Een combinatie van motors en dans

Nadat 155 (eenvijfvijf) met ‘LIJF’ de festivals, poppodia en de Parade overrompelden met een show die het midden hield tussen een theatervoorstelling, clubavond en concert, keren de mannen weer terug op het theaterpodium met ‘Motors’!

Wordt ‘Motors’ nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samen doen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Dikke boeie eigenlijk, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. 

155 maakt voorstellingen vanuit hun onophoudelijke fascinatie voor de wereld waarin zij (en wij) nú leven en bewegen. In Motors combineren de mannen twee grote liefdes, motoren en dans.

★★★★ de Volkskrant: "Geen stoer en ongenaakbaar imago, met gespierde tattoos boven laaghangende broeken. Maar een hilarisch spel met ego, uiterlijk en opgepoetste verwachtingen."
★★★★ Parool: "Een explosie van onversneden dansplezier."
★★★★ Theaterparadijs: "Een creatieve gekte vol talent op een podium. Zo kan je deze dans of nee theater of toch komedie voorstelling wel noemen."