Schouwburg_Venray_familie_Woezel & Pip_Woezel en Pip en de Tijdmachine
Familie

Woezel & Pip Woezel & Pip en de Tijdmachine | 2+

zaterdag 05 januari 2019
15:00 uur - 16:00 uur | rabozaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en ranja, exclusief administratiekosten.

1e rang € 19,00 Normaal tarief
1e rang € 14,88 Kinderen t/m 12 jr.
2e rang € 13,85 Normaal tarief

Een productie van Van Hoorne Entertainment, garantie voor succes

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.  

Teken jouw tijdmachine
Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

----------------------------------------
Peuterpop
Voorafgaand aan de voorstelling (14.15u tot 14.45u) kan je deelnemen aan PeuterPop. Kosten per peuter zijn €2,50. Ouders mogen kosteloos aanwezig zijn. Tijdens PeuterPop wordt er gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je (klein)kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling. Gegeven door Marjolein Music. Meld je aan via a.smits@schouwburgvenray.nl of via de theaterkassa.