Schouwburg Venray_cabaret_Anne-Marie Jung_Ram
Schouwburg Venray_cabaret_Anne-Marie Jung_Ram 1
Schouwburg Venray_cabaret_Anne-Marie Jung_Ram2
Schouwburg Venray_cabaret_Anne-Marie Jung_Ram 3
Schouwburg Venray_cabaret_Anne-Marie Jung_Ram 4
Cabaret

Anne-Marie Jung Ram

vrijdag 18 januari 2019
20:00 uur - 21:30 uur | bolzaal

Prijs is inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 19,42 Normaal tarief

Excentrieke en herkenbare types

Anne-Marie Jung - je kent haar wel van Wie is de Mol?, de show met André van Duin, Het Klokhuis én VetFit - komt dit theaterseizoen met haar tweede solovoorstelling op de proppen. Na veertig jaar er tegenaan gehikt te hebben kwam ze met haar eerste solovoorstelling De Exoot. Daar genoot het publiek zó van, en zijzelf niet in de laatste plaats, dat een vervolg niet kon uitblijven: RAM. Dat is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat. Een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van deze heerlijke typetjes en ook stiekem door het hoofd van Anne-Marie Jung – je weet wel; die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt!

Theaterkrant: "Ze voelt haarfijn de balans aan tussen ontroerend en grappig en komen het grote zang- en acteertalent van Jung prachtig samen."
De Volkskrant: "Anne-Marie Jung zingt en speelt echt heel goed."


ICI Paris XL geeft voor de voorstelling gratis professioneel lipstickadvies in de foyer bij de kleine zaal.