Cabaret

Fenomeen Rayen Panday

woensdag 11 april 2018 | 20:00 uur

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 18,50 Normaal tarief

Fe·no·meen (het; o; meervoud: fenomenen)

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen! Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij brak in 2016 definitief in Nederland door met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld.
Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. We komen nu tot de kern.

 

DIWODO-borrel
Deze voorstelling behoort tot de Proeflokaal Goesting serie! Op vertoon van je ticket krijg je een gratis proefglaasje speciaalbier bij Goesting na de voorstelling. Koop je 4 tickets of meer, dan krijg je er een borrelplank bij. Cheers!


Reacties & Recensies