Familie, Musical

Thrillermusical Shock | 12+

donderdag 02 november 2017
19:00 uur - 22:00 uur | rabozaal

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 21,00 Normaal tarief
2e rang € 16,00 Normaal tarief
3e rang € 11,00 Normaal tarief

Spannende thrillermusical.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Beleef Shock nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adultschrijver
van Nederland. Shock wordt gemaakt door het team van de thrillermusical Vals en BOY 7 Live on stage. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Voordat de voorstelling begint is er bij Shock een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek!

Covermodelwedstrijd
Net als vorig jaar bij de thrillermusical Vals is er dit jaar ook een covermodelwedstrijd bij de voorstelling Shock naar het boek van Mel Wallis de Vries. Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een covermodelwedstrijd georganiseerd, waarbij je kans maakt om het covermodel van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries te worden. Hierbij is een professionele visagist en fotograaf aanwezig!

Wil je meedoen?
Reserveer tickets voor de voorstelling en stuur een mail naar info@schouwburgvenray.nl met daarin je NAW-gegevens en telefoonnummer. Je krijgt t.z.t. meer informatie over de wedstrijd & voorstelling zelf.