Slagerij van Kampen
Muziek

Beats 'N' Brass Slagerij van Kampen

zaterdag 12 maart 2016
20:00 uur - 23:30 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 27,50 Normaal tarief
2e rang € 22,50 Normaal tarief
3e rang € 17,50 Normaal tarief

Slagerij van Kampen breidt zich uit.

Slagerij van Kampen wordt in deze show vergezeld door een geweldige blazerssectie. Een uniek uitstapje van deze magistrale slagwerkgroep in een heerlijk swingend ‘zomerjasje’!
De altijd al opzwepende drums worden aangevuld met stuwende blaaspartijen. Drums, percussie, toetsen en blazers: Het ritme krijgt een tweede gezicht, een alter ego. Indrukwekkend slagwerk, een beetje salsa, een extra beetje etno-jazz maar vooral heel veel swing. Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.
Door deze uitbreiding met blazers is het kleurenpallet in de show groot en divers maar toch typisch “Van Kampen”. De wereld van de Slagerij die we al kenden, vanuit onze hartslag, krijgt een nieuwe kleur op de wangen.

Gratis workshop Slagerij van Kampen!
Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen: Op zaterdag 12 maart tussen 19.00 uur en 19.25 uur in de foyer van Schouwburg Venray. Je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen! Voorwaarde om mee te mogen doen: Je dient wel een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop). De workshop is onder leiding van Johan Broere, bandleider van Slagerij van Kampen.