Schouwburg_Venray_show_Opvliegers 4_Trossen Los
Show

Opvliegers 4 Trossen Los!

dinsdag 11 december 2018
20:15 uur - 21:45 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 27,50 Normaal tarief
2e rang € 22,50 Normaal tarief
3e rang € 17,50 Normaal tarief

Na Bali, Oostenrijk en New York is het tijd voor een cruise naar Venray!

Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Theaterkrant: "Vriendinnencomedy met ontroering."
Musicalsites: "Opvliegers is een heerlijk muzikaal avondje uit, gezellig met de meiden, lachen om wat herkenbaar is of wellicht nog wordt!"
Musicaljournaal: "Kom naar deze humoristische musical vol herkenbare (hormonale) schommelingen."


EXCLUSIEF BIJ DEZE VOORSTELLING

In het bestelproces kan je een diner bijboeken van Samen, De Beejekurf, De Stad, De Zwaan, Lion D'Or en De Uitmarkt.