Vals - Venray
Familie

Vals | 12+

dinsdag 17 januari 2017
19:00 uur - 23:30 uur | theaterzaal

Inclusief garderobe en fris voor de kinderen, exclusief theaterdrankje en administratiekosten

 

1e rang € 19,50 Normaal tarief
2e rang € 14,50 Normaal tarief
3e rang € 9,50 Normaal tarief

Inclusief covermodelwedstrijd!

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt een van de vriendinnen opeens na een ruzie. De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst.

Covermodel gezocht!
Altijd al covermodel willen zijn? Dit is je kans. In de foyer van ons theater, wordt een covermodelwedstrijd georganiseerd, waarbij je kans maakt op het covermodel te worden voor het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Vanaf 18.00 uur is er een professionele visagist en fotograaf aanwezig én alle meiden die meedoen krijgen de professionele foto van zichzelf mee naar huis.

Meedoen?
Koop tickets voor de voorstelling en stuur een mailtje naar info@schouwburgvenray.nl met daarin je NAW-gegevens en telefoonnummer. Dan krijg je vanzelf meer informatie hiervoor toegestuurd.