Schouwburg_Venray_cabaret_Johan Goossens_Vlam
Schouwburg_Venray_cabaret_Johan Goossens_Vlam
Cabaret

Johan Goossens Vlam

donderdag 15 november 2018
20:00 uur - 21:30 uur | bolzaal

Prijs is inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 20,00 Normaal tarief

"Goossens is een hele grote aan het worden."

Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kon. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik proberen te doorbreken.’

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.

★★★★ NRC: “Anderhalf uur ijzersterk cabaret.”
★★★ Trouw: “'Vlam' is een mooie mengeling van intieme verhalen, fijngevoelige liedjes en intelligente grappen.”
Het Parool: “Goossens heeft geen voorstelling over seks gemaakt, of over homoseksualiteit. Vlam gaat over schaamte. En over hoe onterecht die is.”
★★★★ Theaterkrant: “Een mooie mengeling van schaamteloosheid, warmte en ironie.”
★★★★½ Cabaret.nl: “Een radicale openheid die je zelden ziet.”

Adviesleeftijd: 16 +

Deze voorstelling valt in de serie van de DIWODO-borrel bij Proeflokaal Goesting. Reserveer de voordelige borrel bij deze voorstelling in het bestelproces.