Schouwburg Venray_cabaret_Pieter Derks_Voor wat het waard is
Schouwburg Venray_cabaret_Pieter Derks_Voor wat het waard is 1
Schouwburg Venray_cabaret_Pieter Derks_Voor wat het waard is 2
uitverkocht
Cabaret

Pieter Derks Voor wat het waard is

vrijdag 13 december 2019
20:15 uur | theaterzaal

Prijzen zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 27,00 Normaal tarief
2e rang € 22,00 Normaal tarief
3e rang € 18,50 Normaal tarief

Peuteren aan vanzelfsprekendheid

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Recensies
★★★★★ AD: "Pieter Derks brengt prachtige ode aan strijdbaarheid van zijn te vroeg geboren dochter …zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen."
★★★★★ NRC: "‘Voor wat het waard is’ van Pieter Derks is flokerend, ideeënrijk cabaret. …bij elkaar maakt het ‘Voor wat het waard is’ tot een flonkerende, steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte."
★★★★ Telegraaf: "Pieter Derks laat zich in nieuwe show van zijn intiemste kant zien. …de voorstelling is duidelijk met zorg opgebouwd en inhoudelijk sterk."
★★★★ Volkskrant: "Pieter Derks stelt prikkelende vragen over de vermarkting van de zorg, het onderwijs en zo’n beetje alles. …zijn kritische bespiegelingen op de thema’s van de tijd-zijn specialiteit."

Ook te zien in Munttheater in Weert op 10 oktober 2019, De Maaspoort in Venlo op 1 februari 2020 en TheaterHotel De Oranjerie in Roermond op 28 maart 2020.