algemene info

Na de verbouwing is Schouwburg Venray dé perfecte locatie om een bijzonder feest of evenement te organiseren. Daarnaast is het een inspirerende locatie om uw zakelijke relaties te ontmoeten, te onderhouden en beter te leren kennen. Bekijk hieronder de mogelijkheden van Schouwburg Venray voor uw event.


RUIMTE HUREN

De modernste faciliteiten zijn aanwezig en onze eventmanager heeft de juiste kwaliteiten om uw evenement onvergetelijk te maken! Er zijn verschillende ruimtes waar u gebruik van mag maken: theaterzaal, bolzaal, vergaderruimte, twee foyers en theatercafé De Artiest eten & drinken met vide. Neem contact op met onze eventmanager voor meer informatie of het reserveren van een ruimte via r.creemers@schouwburgvenray.nl.


RONDLEIDING

Ergens komen waar u normaal gesproken niet mag komen is altijd leuk...

Daarom bieden we een backstage experience aan als aanvulling op een zakelijk theaterbezoek of als teamuitje. De backstage experience is te boeken vanaf 10 personen. Hierbij krijgt u een kijkje achter de schermen met bijbehorende informatie.

Daarnaast is het mogelijk om de backstage experience compleet te maken met koffie en gebak of met een aangeklede borrel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het reserveren van een rondleiding via info@schouwburgvenray.nl.


ZAKELIJK THEATERPAKKET

Schouwburg Venray is een ontmoetingsplaats. Een ontmoetingsplaats met kansen voor u en uw organisatie. Schouwburg Venray Events heeft pakketten van verschillende grootte samengesteld zodat er altijd een passend zakelijk theaterbezoek is voor uw organisatie. Bekijk de mogelijkheden voor uw organisatie hier.


CONTACTPERSOON

Onze eventmanager grijpt uw evenement met beide handen aan. Welke grootte uw evenement dan ook heeft, er staat een team van professionals voor u klaar om het te laten slagen. Eventmanager, Roos Creemers, werkt samen met onder andere onze technici en de horeca om uw wensen te realiseren. Daarnaast staan onze professionals meer dan open om met u mee te denken over het realiseren van uw doelstelling en de daarbijhorende invulling van het evenement. Maak gerust een afspraak met onze eventmanager voor meer informatie of het bespreken van uw ideeën.

Als uw organisatie gebruik maakt van een zakelijk theaterpakket of als lid bent van de Theater Sociëteit, dan kunt u terecht bij Roos Creemers. Neem gerust contact op met Roos voor een persoonlijke afspraak of voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden binnen Schouwburg Venray. 

Roos Creemers_zakelijk contactpersoonRoos Creemers

Hoofd Marketing & Events

T: 0478 - 517 552
E: r.creemers@schouwburgvenray.nl