ruimtes & zalen

Schouwburg Venray is een ontmoetingsplaats. Een ontmoetingsplaats met verschillende ruimtes waar activiteiten worden georganiseerd. De voorstellingen uit het programma van Schouwburg Venray worden vaak getoond in de grote zaal of de kleine zaal. Deze ruimtes en de andere ruimtes staan echter ook tot jouw beschikking om bijvoorbeeld een evenement of meeting te organiseren. Bekijk hieronder over welke ruimtes Schouwburg Venray beschikt. 


THEATERZAAL (GROTE ZAAL)

BOLZAAL (KLEINE ZAAL)

VERGADERRUIMTE

FOYER BEGANE GROND

FOYER EERSTE ETAGE

DE ARTIEST ETEN & DRINKEN


RUIMTE HUREN

Na de verbouwing is Schouwburg Venray dé perfecte locatie om een inspirerend evenement te organiseren. De modernste faciliteiten zijn aanwezig en onze eventmanager heeft de juiste kwaliteiten om uw evenement onvergetelijk te maken! Neem contact op met onze eventmanager voor meer informatie of het reserveren van een ruimte via r.creemers@schouwburgvenray.nl.


Recensies | huren Schouwburg Venray

Theo van der Schaft | Parkinson Vereniging:

Wij zijn heel blij met de bereidwillige en vriendelijke medewerking van de medewerkers en vrijwilligers van Schouwburg Venray. Met name het ontvangst bij de receptie, het klaarzetten van de tafels en stoelen in de goede positie, het klaarzetten van de koffie/thee en de ondersteuning met de audiovisuele middelen waren geweldig. Wij komen graag nog eens terug!