Avondje uit in Noord-Limburg

Tips voor een origineel uitje in Venray

Ben je op zoek naar een speciale en verrassende invulling voor jouw dag of avondje uit? Schouwburg Venray geeft kleur aan jouw avond en dag! Schouwburg Venray is een modern en gezellig theater in hartje Venray. Jaarlijks presenteert het theater honderden activiteiten, van voorstellingen in alle genres tot evenementen voor alle doelgroepen die je kan bedenken. 

Avondje uit in Venray

Een avondje uit in Noord-Limburg wordt onvergetelijk bij Schouwburg Venray. Er is een groot aanbod voorstellingen in allerlei genres. Als je wilt schaterlachen, je wilt verwonderen of je nou wilt ontroeren, Schouwburg Venray biedt het allemaal. De service is uitstekend, je bestelt makkelijk je tickets en wordt met een grote glimlach ontvangen. Neem gerust een kijkje in het complete programma van dit moment en zoek jouw favoriete voorstelling uit voor jouw avondje uit. 

Compleet avondje uit in Limburg

Maak jouw avondje uit in Noord-Limburg compleet bij Schouwburg Venray. Schouwburg Venray biedt bij vrijwel iedere voorstelling een passend arrangement waardoor jij op jouw avond uit niets tekort komt. Denk eens aan een voorafgaand, voordelig theatermenu in naastgelegen theatercafé De Artiest of een pauze-arrangement met zicht op de fonteinen van het schouwburgplein. Het gezellige theater in Venray heeft naast haar theatercafé allerlei samenwerkingen met lokale horecaondernemers. Hierdoor kan het zomaar voorkomen dat bij die geweldige cabaretier een bierproeverij in het populaire Proeflokaal Goesting wordt aangeboden voor een scherpe prijs of bij die geliefde familievoorstelling een pannenkoekenarrangement in mooi gelegen pannenkoekenhuis De Perdstal. 

Dagactiviteit Noord-Limburg

Als je wilt uitpakken voor jouw dagje uit, dan kan dat uitermate goed in Venray en omgeving. In de omgeving Venray zijn namelijk allerlei geschikte bedrijven die activiteiten aanbieden voor een energieke daginvulling, waardoor je extra ontspant en geniet in Schouwburg Venray. Bekijk onze tips op de pagina over regio Venray. In Venray zelf kan je daarbij denken aan een bezoek aan musea als het Odapark, Venrays Museum of Museum Psychiatrie, maar ook aan entertainmentcentre de Ketelfabriek voor een karaoke, een escaperoom of allerlei arcadegames. 

We kijken er naar uit om jouw avondje uit in Limburg te mogen verzorgen in ons mooie Schouwburg Venray. Dat wordt een avond om nooit te vergeten: kom thuis in een andere wereld!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van de leukste uitjes in Venray door je in te schrijven voor de Schouwburg Venray nieuwsbrief!

Je bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Newsletter form
Captcha is incorrect

Avondje uit in Venray?

Jouw uitje wordt bij Schouwburg Venray een onvergetelijke herinnering!