Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest motiveert de medewerkers binnen het bedrijf en creëert goodwill. Een voorwaarde is dat uw bedrijfsfeest een goede invulling én inspirerende locatie heeft. Schouwburg Venray is een originele én inspirerende locatie voor uw bedrijfsfeest.

Ervaar samen de magie van het theater

Laat uw medewerkers met elkaar in contact komen in het theater, een locatie die alles behalve standaard is. Onze eventmanager helpt u graag met het tot stand komen van een passende invulling van uw bedrijfsfeest. Of uw doel teambuilding, kennismaking of plezier is, Schouwburg Venray biedt de mogelijkheid.

  • Heeft u een bijzondere mijlpaal te vieren?
  • Wilt u de waardering naar uw personeel en/of zakenrelaties tonen?
  • Wilt u het glas heffen op het nieuwe jaar?
  • Of juist op het afgelopen jaar?

Reviews

Schouwburg Venray is een heel erg fijne partij; met 2 gesprekken was alles rond. Alles vlekkeloos verlopen en al onze wensen worden meegenomen. Naderhand ontvingen we positieve reacties van onze collega's!

Danique Heetkamp | Plus Venray

Altijd bijzonder, zo’n personeelsdag. Maar dit jaar was het wel extra bijzonder. De sfeer, de muziek en de uitstraling, samen met de medewerkers van Schouwburg Venray hebben wij er een feestje van gemaakt. Hun ondersteuning op allerlei vlakken, van de techniek tot de catering, was heel waardevol.

Patrick Janssen | Gemeente Venray

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor een offerte, rondleiding of om uw evenement te bespreken. Wij staan voor u klaar!