Reserveerinformatie

Alles over tickets reserveren

Koop je tickets altijd bij Schouwburg Venray of bij een ander erkend verkooppunt zoals Eventim en Nationale Theaterkassa. Kijk op weetwaarjekoopt.nl zodat je niet teveel betaalt voor je tickets.

Reserveren | online

Reserveer eenvoudig en snel je tickets via schouwburgvenray.nl. Je ontvangt je e-tickets direct in je mailbox na betaling. 

Reserveren | theaterkassa

De theaterkassa is geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Kom langs of neem telefonisch contact op en de collega's aan de theaterkassa helpen je graag. 

Reserveerinformatie A t/m Z

Annuleren & ruilen
Annuleren kan tot twee werkdagen voor de voorstelling. De kosten hiervoor bedragen €2,50 per ticket en je ontvangt een tegoedbon. Bij (Gouden) Vrienden van Schouwburg Venray rekenen we geen annuleringskosten.
Bij gebruik van onze annuleringsverzekering betaal je vooraf €1,50 per ticket. Hierbij kan je annuleren tot aanvang van de voorstelling, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en ontvang je de ticketgelden retour. 

Meer info over de annuleringsverzekering >

Betalen
Je betaalt je tickets online eenvoudig via iDEAL, creditcard, tegoedbon of cadeaukaart. Bij onze theaterkassa accepteren we pin- en contante betalingen. Schouwburg Venray accepteert de volgende tegoedbonnen en cadeaukaarten:

  • Schouwburg Venray tegoedbon
  • Schouwburg Venray cadeaukaart
  • De Artiest cadeaukaart
  • Podium Cadeaukaart
  • Venraybon (alleen theaterkassa)

Plaatskeuze
Bij het programma september - december 2020 is het niet mogelijk om je plaatskeuze aan te geven. Je reserveert ongeplaceerde tickets voor de voorstelling. Bij aanvang van de voorstelling krijg je door de gastvrouw plaatsen toegewezen.

Reserverings- & verzendkosten
De reserveringskosten bedragen €1 per ticket met een max van €5 per reservering. De verzendkosten bedragen €2,50 per reservering, deze worden alleen gerekend als je hardcopy tickets wilt onvangen.

Vroegboekkorting
In seizoen 2020-2021 wordt er geen vroegboekkorting aangeboden. Dit vanwege de maatregelen die zijn genomen in verband met het coronavirus m.b.t. de capaciteit en de verkoopperiode. 

Wachtlijst
Bij een uitverkochte voorstelling kan je jezelf op de website inschrijven voor de wachtlijst. Zodra er plaatsen vrijkomen dan nemen wij contact op met de gasten op de wachtlijst.

Meer informatie?

Neem contact op met onze theaterkassa voor meer informatie over tickets reserveren.