Annuleringsverzekering

Onbezorgd tickets kopen en uitkijken naar jouw uitje in Schouwburg Venray!

De annuleringsverzekering neem je af voor €1,50 per ticket, zo heb je de mogelijkheid om je tickets te annuleren tot aanvang van de voorstelling. Door de annuleringsverzekering krijg je bij annulering het bedrag van de tickets teruggestort op je rekening in plaats van een tegoedbon. Daarnaast worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

De annuleringsverzekering is direct van kracht na aankoop van de verzekering. Er zijn geen voorwaarden aan de reden tot annulering. Dus als je plotseling verhinderd bent, om welke reden dan ook, kan je gebruik maken van de annuleringsverzekering en krijg je de ticketgelden retour.

Voorwaarden aanschaf

  • Sluit de annuleringsverzekering af per voorstellingsticket.
  • Sluit de annuleringsverzekering maximaal één week na aankoop van de voorstellingstickets af.
  • De annuleringsverzekering dekt het aankoopbedrag van voorstellingstickets. De verzekering is niet geldig voor producten en arrangementen.

Annulering & terugbetaling

Het annuleren van tickets dien je vóór aanvang van de voorstelling telefonisch of per e-mail door te geven aan de theaterkassa. Onze theaterkassa is bereikbaar op 0478 530 999 en info@schouwburgvenray.nl. De uitkering van de ticketgelden vindt zo spoedig plaats. De terugbetaling kan je terugvinden onder Stg Mollie Payments of Stichting Cultureel Centrum Venray.

Wil je meer informatie over de annuleringsverzekering?