Maak je theaterbezoek compleet!

Als Schouwburg Venray doen wij er alles aan om hét uitje te zijn wat jezelf verrijkt. Daarom bieden we diverse arrangementen aan bij ons theatercafé De Artiest, maar ook bij horecazaken in de buurt van ons theater. Hierdoor wordt het gewone een bijzondere beleving!

Arrangementen bij De Artiest

Het is heerlijk vertoeven bij De Artiest met het uitzicht over het schitterende Schouwburgplein met de herkenbare fonteinen. Als theatercafé is het dé plek om voor, na of in de pauze van een voorstelling te genieten.

Theatermenu | €27,50

Het theatermenu bestaat uit drie gangen:

keuze uit drie soepen
vlees of vis hoofdgerecht
dessert van de chef

Pauzearrangement | €6,25

"Hoe vind jij de voorstelling tot nu toe?" Bespreek dit rustig op de vide van De Artiest met het pauzearrangement. Als de voorstelling geen pauze bevat, dan staat jouw tafeltje klaar na de voorstelling.

  • gereserveerde tafel op de vide van De Artiest
  • geserveerd theaterdrankje*
  • goed gevulde borrelplateau

*Als er geen theaterdrankje bij de voorstellingsprijs is inbegrepen, dan betaal je deze op de vide.

Arrangementen in de buurt

Naar het theater gaan is voor de een gebruikelijker dan voor de ander, maar het is altijd een bijzondere avond uit. Om deze avond helemaal compleet te maken heeft Schouwburg Venray de samenwerking opgezocht met horecaondernemers in de buurt het theater. Zo is de keuze aan jou om een passend restaurant te kiezen voor jouw ultieme avondje uit.

Theatermenu

De theatermenu's in de buurt worden aangeboden bij een geselecteerde voorstellingen. De restaurants in de buurt zorgen er allen voor dat jij geniet van je diner én dat je op tijd in onze zaal kan zijn. Restaurants die een speciaal theatermenu aanbieden op hun eigen manier zijn:

Daarnaast biedt De Perdstal speciale menu's aan bij familievoorstellingen.

 

Hoe maak jij jouw theaterbezoek compleet?