Inleidingen & workshops

Kom meer te weten over de voorstelling door een inleiding of workshop. Dat wordt extra genieten!

Inleiding

Bij diverse voorstellingen bieden we een inleiding aan, zodat jij nog meer kan genieten van de voorstelling. Onze inleidingen zijn gratis te bezoeken en zijn bedoeld zodat je jezelf meer kunt verdiepen in de voorstelling. 

Om de inleiding te bezoeken dien je deze te reserveren, dit kan eenvoudig via onze website. Je ziet op de voorstellingspagina op onze website of er een inleiding wordt aangeboden en kan deze dan ook direct reserveren.

Workshop

Jezelf verrijken, daar gaat een bezoek aan Schouwburg Venray over volgens ons. Een goede manier is om nieuwe dingen te beleven door het zien en horen ervan, maar ook door zelf te anticiperen. Dit stimuleren wij door het aanbieden van diverse workshops bij bijpassende voorstellingen. Het kan zomaar zijn dat je een lachworkshop tegenkomt bij een hilarische cabaretvoorstelling, of een musical-/dansworkshop bij een familiemusical. 

Om een workshop te bezoeken dien je deze te reserveren, dit kan eenvoudig via onze website. Je ziet op de voorstellingspagina op onze website of er een workshop wordt aangeboden, deze kan je dan ook direct reserveren.

Waar ga jij jezelf verrijkken?

Of heb jij een tip voor een verdiepende inleiding of leuke workshop bij een bepaalde voorstelling? Laat het ons vooral weten >