Je bezoek

Ga je binnenkort Schouwburg Venray bezoeken? Leuk! Hier vind je informatie om je bezoek soepel te laten verlopen.

Arrangementen

Heb je een arrangement bijgeboekt, zoals een diner of pauze-arrangement? Op je e-ticket vind je de aanvangstijd en locatie voor je arrangement.

Bereikbaarheid

Schouwburg Venray ligt in het centrum van Venray aan het Schouwburgplein. Ons theater is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoor. 

Toegankelijkheid

Schouwburg Venray wil toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben we voor mindervalide gasten een aantal voorzieningen en speciale regelingen.

E-tickets

Heb je per e-mail e-ticket ontvangen? Deze hoef je niet uit te printen, maar kan je gewoon op je telefoon laten scannen bij de ingang van de zaal.

Beeldmateriaal

Het is niet toegestaan om beeld- en geluidsopnamen te maken tijdens de voorstelling zonder toestemming van de directie of het theatergezelschap. De voorstellingen in Schouwburg Venray zijn namelijk auteursrechtelijk beschermd.

Tijdens voorstellingen en/of evenementen van Schouwburg Venray kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Bezoekers geven door het betreden van het theater stilzwijgend toestemming aan Schouwburg Venray om video- en fotobeelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kunt u dit ter plekke aangeven bij één van onze medewerkers of achteraf via info@schouwburgvenray.nl. Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van Schouwburg Venray. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken, daar hebben wij geen invloed op.

Kinderen

Het kindertarief geldt voor kinderen t/m 12 jaar. Er zijn stoelverhogers beschikbaar voor kleinere kinderen. Het gebruik hiervan is uitgesloten op de eerste rij van het (zij)balkon.

Garderobe

Het gebruik van de bewaakte garderobe is bij je ticketprijs inbegrepen. Het is op last van de brandweer niet toegestaan jassen of grote tassen mee te nemen in de zaal.

Te laat

Als je te laat bent is het afhankelijk van de voorstelling of je alsnog naar binnen kan of pas na de pauze. Om te voorkomen dat jouw binnenkomst stoort, mag je alleen op aanwijzing van onze gastdame of gastheer de zaal betreden.

Meer informatie?

Of ben je op zoek naar de bezoekersvoorwaarden?

Schouwburg Venray hanteert de algemene voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. Lees de bezoekersvoorwaarden hier >