Disclaimer

Schouwburg Venray verleent hierbij toegang tot www.schouwburgvenray.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Schouwburg Venray behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Schouwburg Venray spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen liggen bij Schouwburg Venray en/of bij de genoemde rechthebbenden. Deze disclaimer kan van worden gewijzigd.

Beeldopnamen

Tijdens voorstellingen en/of evenementen van Schouwburg Venray kunnen opnames en foto's worden gemaakt. Bezoekers geven door het betreden van het theater stilzwijgend toestemming aan Schouwburg Venray om video- en fotobeelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kunt u dit ter plekke aangeven bij één van onze medewerkers of achteraf via info@schouwburgvenray.nl. Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van Schouwburg Venray. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken, daar hebben wij geen invloed op.

Privacy

Schouwburg Venray neemt jouw privacy heel serieus, daarom behandelen we jouw gegevens zeer zorgvuldig. In deze privacyverklaring beschrijven we welke persoonsgegevens we van jou verwerken, hoe we daar mee omgaan en welke rechten jij in dat kader hebt. Daarbij houden we ons aan de eisen van de AVG.

Fotocolofon

Schouwburg Venray maakt op www.schouwburgvenray.nl gebruik van zelf verkregen en aangeleverd beeldmateriaal. Onderstaande fotografen dragen bij aan het beeldmateriaal op deze website:

Bram Becks | Jolijn van Goch | Paul Poels | Kees van der Hart - MOYO fotografie 

Meer informatie?