Vacatures & stages

Ben jij klaar om onze gasten te verwonderen?

Schouwburg Venray wil mensen aan zich binden. Een plek zijn dat functioneert als het kloppend hart van het sociaal-culturele leven van deze regio.

Schouwburg Venray wil mensen blijven boeien. Een verrassend programma bieden dat kwalitatief hoogwaardig is.

Schouwburg Venray wil mensen een beleving bieden. Bezoekers gastvrij ontvangen in een sfeervolle omgeving, waar ze kunnen genieten.

Lid Raad van Toezicht

Eerste medewerker bediening

Medewerker interieurverzorging

stage Marketing & Communicatie

Vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn hét gezicht van Schouwburg Venray. Het vriendelijke ontvangst, de gemoedelijke glimlach bij de ticketcontrole, de hulpvaardigheid bij vragen en een onmisbare bijdrage aan iedere bijzondere beleving in het theater. 

Schouwburg Venray is het huis voor verrijking en creatie in deze regio door van het gewone een bijzondere beleving te maken. Wij zijn het huis van de gemeenschap waar iedereen welkom is, altijd. Dat doen we door onze bezoekers te binden, boeien en laten beleven met een gastvrije houding en échte aandacht. 

Wil jij gasten laten genieten in een sfeervolle omgeving? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die bijdragen aan een thuis in een andere wereld. Stuur je motivatie naar Rinda Woerlee via r.woerlee@schouwburgvenray.nl.  

Benieuwd naar de vacatures bij ons theatercafé?