Over Schouwburg Venray

Thuis in een andere wereld, waar iedereen altijd welkom is!

Binden, boeien & beleven

Schouwburg Venray is hét huis voor verrijking en creatie in deze regio door van het gewone een bijzondere beleving te maken.

Binden
Schouwburg Venray is het kloppende hart van regio Venray, hét huis van de gemeenschap. De mensen die zich in Schouwburg Venray verrijken zijn liefhebbers van theater, maar ook diegene die minder gewend zijn 'cultuur te snuiven'. Daarnaast zijn we de thuishaven voor verenigingen en verbinden we het bedrijfsleven aan ons theater door de Theater Sociëteit. Schouwburg Venray is dus dé plek waar mensen van Venray en omstreken tot ontplooiing komen en niet alleen kijken naar theater, maar ook zelf beleven en maken.

Boeien
Gasten van ons theater boeien we met een verrassende programmering. Daarbij zetten we in op een kwalitatief hoogwaardig programma, maar ook door sterke focus op (jong) cultureel lokaal talent. We maken van een bezoek aan ons theater een beleving door gastvrijheid in een sfeervolle omgeving. In de omgeving geven we aandacht aan kunst en cultuur, maar ook aan goede horeca.

Beleven
Ieder bezoek aan Schouwburg Venray is een beleving. Onze organisatie onderscheidt zich door bezoekers gastvrij te verwelkomen en échte aandacht te hebben voor onze bezoekers. Ons theater is een sfeervolle omgeving waar iedereen geniet van kunst, cultuur en 'food & beverage'. Thuis in een andere wereld.

ANBI

Schouwburg Venray staat geregistreerd als een Algemene Nut Beogende Instelling.
Naam | Stichting Cultureel Centrum Venray
Fiscaal nummer | NL002948679B01

Raad van Toezicht
Dhr. H. Freriks: voorzitter
Mevr. M. Muller: lid
Dhr. T. den Dekker: lid
Dhr. P. Franssen: bestuurder 

Beloningsbeleid

Raad van Toezicht | Vacatiegeld voor maximaal vier vergaderingen per jaar
Directie & personeel | Uitbetaald volgens de richtlijnen van de CAO Nederlandse Podia

Governance Code Cultuur

Stichting Cultureel Centrum Venray (Schouwburg Venray) ondertekent de Governance Code Cultuur.

 

Hét theater voor een geweldige herinnering!

Het theater van Venray, Schouwburg Venray, is de perfecte locatie voor een onvergetelijk uitje in Noord-Limburg. Het moderne en sfeervolle theater ligt in hartje Venray. Schouwburg Venray heeft een uiteenlopende programmering waardoor er altijd, en voor iedereen, iets te beleven valt. Op zoek naar een familie-uitstapje? In Schouwburg Venray worden er talloze familievoorstellingen met leuke extra’s aangeboden. Of ben je op zoek naar een avondje uit met je vriend of vriendin? Dan grijp je vrijwel nooit mis in het ruime aanbod vol cabaret, show, muziek, toneel, dans en zoveel meer! Je maakt je avond compleet door de verschillende arrangementen waardoor jouw avond Schouwburg Venray een geweldige herinnering wordt! 

Meer informatie?