Goedkoop avondje uit in Limburg

Ontdek de mogelijkheden voor een goedkoop avondje uit in Noord-Limburg!

Ben je toe aan een avondje uit? Maar laat het budget geen luxe diner met aansluitend concert in een grote popzaal toe? Dan ben je voor een goedkoop avondje uit in Limburg bij Schouwburg Venray aan het juiste adres!

Bij een avondje uit wil je genieten, even weg van de dagelijkse sleur. Dat kan het best als je écht even uit huis gaat en een betoverende wereld instapt. Een bezoekje aan een theater is daarvoor perfect. Het gezellige Schouwburg Venray in Noord-Limburg staat voor een thuis in een andere wereld. Zodra je plaatsneemt in de comfortabele theaterstoel vergeet je even alles wat er allemaal speelt in je leven, verrijk je jezelf en focus je volledig op het live performance. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn! 

Schouwburg Venray heeft een uitgebreide, inclusieve programmering. Hierdoor staat er altijd een veelzijdig aanbod qua genres, maar ook qua prijs. De voorstellingen die normaliter zeer geschikt zijn voor een goedkoop avondje uit zijn cabaretvoorstellingen, maar ook de meeste producties in de Bolzaal van Schouwburg Venray zijn budgetproof. Ideaal dus om even goed te lachen en je weer op te laden. Door van te voren het programma te bekijken en te kijken wat er goed bij jouw budget past, plan je een origineel, goedkoop avondje uit. Op deze manier plan je het vooruit, waardoor je écht kan uitkijken naar je uitstapje en voorpret beleeft!

Budgetproof uitstapje

Wil jij van je budgetproof avondje uit liever een gehele dag uit maken? Dat kan in het Noord-Limburgse Venray ontzettend goed. Venray staat bekend om haar mooie natuur en knusse binnenstad. Door alleen al de benenwagen te nemen kijk je je ogen uit. Bekijk hiervoor ook een de culttouren van Cultura Venray. Dit zijn wandelroutes met een app door Venray van elk ongeveer 3,5 km lang met de thema’s psychiatrie, religie en onderwijs. Tijdens jouw ontdekkingstocht in Venray is het aan te raden om af en toe even bewust te genieten van het uitzicht. Kom bijvoorbeeld naar theatercafé De Artiest eten & drinken voor jouw pauze. Geniet met een koffie, verse thee en gebak van een lokale, ambachtelijke bakker van het uitzicht op het schouwburgplein met de mooie fonteinen. Op deze manier heb je een leuke en volle dag voor een klein prijsje in Venray.

Uit eten voor ieder budget

Naast een dagactiviteit en/of avondactiviteit kan je natuurlijk ook deze natuurlijk ook aftrappen/afsluiten/koppelen door middel van een diner. We begrijpen dat je op zoek bent naar een goedkopere invulling voor jouw etentje, daarom tippen we je graag ons theatermenu bij De Artiest. Dit is een driegangendiner voor een voordelige prijs. Maar neem vooral ook een kijkje op de menukaart van De Artiest eten & drinken. Dit theatercafé is namelijk zeer toegankelijk en laagdrempelig voor ieder budget. 

Voordeel bij Schouwburg Venray

Schouwburg Venray voert altijd scherpe prijzen voor de voorstellingstickets. De tickets zijn dan ook in de meeste gevallen inclusief garderobe en een pauzedrankje. Dat bespaart toch weer! Daarnaast heeft Schouwburg Venray kortingen voor leden van BiblioNu Venray-Horst, Rabobank Venray-Horst en voor studenten en scholieren een last-minute korting.

Ontdek het complete programma in Schouwburg Venray