Musicals in Noord-Limburg

Stap in een andere wereld waar alles kan, waar je jezelf verwondert en waar je een onvergetelijke herinnering creëert.

Een bezoekje aan het theater, naar een voorstelling waar je vrolijk van wordt. Dan ben je bij musicals in Schouwburg Venray aan het juiste adres. Musicals zijn altijd een feest om te bezoeken. Een spektakel waarin zang en dans zijn gegoten in een aangrijpend verhaal dat je helemaal meeneemt naar een andere wereld. Ontdek de musicals in jouw regio, Noord-Limburg, in de theaters.

Musical in Schouwburg Venray

Bij musicals denk je wellicht aan een lange reis naar Scheveningen of Utrecht, maar dat is nergens voor nodig! In Limburg staan de mooiste musicalproducties op het podium van de theaters. Je stapt voor een korte reis in de auto, bus, trein of zelfs gewoon op de fiets. En je bewondert een musical van wereldformaat bij jouw in de regio, in Noord-Limburg. Schouwburg Venray programmeert jaarlijks musicals van verschillende groottes in het gezellig theater in Venray. Bekijk daarom vooral het programma van Schouwburg Venray om een uitstapje te maken naar een thuis in een andere wereld. 

Musicals in de brede regio

Wil je zien welke musicals er nog meer spelen in jouw regio? Breng dan vooral een bezoekje aan theaterdichtbij.nl. TheaterDichtbij is een samenwerkingsverband tussen verschillende Limburgse theaters, waaronder Schouwburg Venray. Hiervoor is een platform ontwikkeld, theaterdichtbij.nl,  waar het gehele aanbod in de regio overzichtelijk is gemaakt. Zo kun jij als bezoeker makkelijk zien waar welke productie staat in jouw regio, want een beleving is altijd dichtbij! 

Familiemusicals

Een bezoekje aan het theater in Venray is altijd een geweldige beleving, of je nu een avondje uitgaat met je familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s. Schouwburg Venray biedt dan ook ieder jaar uitjes aan voor het gehele gezin, zo kan jij met je kinderen of kleinkinderen je ogen uitkijken. Beleef de familiemusicals met je gezin en zie de helden en verhalen van de boeken of tv tot leven komen op het podium van Schouwburg Venray. Wat dat je ervan om samen met Brandweerman Sam een probleem op te lossen, met Bumba een avontuur te gaan beleven of live mee te zingen met Juf Roos? Daarnaast denkt het Venrayse theater ook aan de oudere kinderen, zo staat er regelmatig een live vertaling van bijvoorbeeld Mel Wallis de Vries of Carry Slee op het podium in Noord-Limburg.

Benieuwd naar het complete theaterprogramma?