Nieuws1 nov. 2021

7 redenen om de vergaderruimte van Schouwburg Venray te huren

Lees hier 7 redenen om de vergaderruimte van Schouwburg Venray te reserveren.

Vergaderen op een externe locatie; er zitten veel voordelen aan. Zo kunt u ongestoord vergaderen, komt u terecht op een inspiratievolle locatie en zullen de genodigden zich actiever opstellen. Dit zorgt uiteindelijk voor een betere groepsdynamiek.

De 7 redenen:

1.      Flexibel: via de receptie of onze eventmanager Roos Creemers kunt u gemakkelijk contact opnemen met voor de mogelijkheden voor uw vergadering of meeting. Er is altijd een mogelijkheid om dit te plannen in de periode die u schikt. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen en wensen die u enkel aan hoeft te geven.

2.      Compleet: alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Er is altijd airco en verwarming, een luxe koffiemachine en een koelkast gevuld met drankjes aanwezig. Daarnaast hebben wij een theatercafé in eigen huis waardoor we aan al uw wensen op het gebied van eten & drinken kunnen voldoen. Daarbij is er ook een mogelijkheid om break-outsessies te houden of om meerdere ruimtes in combinatie met de vergaderzaal te huren.

3.      Inspirerende omgeving: Schouwburg Venray is de perfecte locatie om bijzonder en sfeervol evenementen te organiseren. Bovendien is het een inspirerende locatie om uw zakelijke relaties te ontmoeten, te onderhouden en beter te leren kennen. Het extern vergaderen draagt bij aan het gevoel van urgentie. Daarbij wordt creativiteit gevoed door een nieuwe, frisse omgeving en heeft het een positief effect op de teambuilding.

4.      Prachtig uitzicht: de vergaderruimte is gesitueerd aan de voorzijde van het theater, daarmee heeft u vanuit deze ruimte prachtig uitzicht over het Schouwburgplein. Dit heeft impact op hoe iemand zich voelt. We zijn niet allemaal gezegend met een vrij uitzicht. Een verandering van uw dagelijks uitzicht kan leiden tot verbetering en de effectiviteit van je collega’s.

5.      Privé: de vergaderruimte is een afgesloten ruimte met ruim uitzicht, zoals eerder benoemd. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om deze moderne ruimte af te sluiten met flexibele gordijnen. Privacy kan een ontzettend belangrijke rol spelen wanneer u bijvoorbeeld vertrouwelijke informatie wilt delen met uw collega’s. Dit kunt u doen middels het delen van je scherm op een groot beeldscherm. Daarvoor is het fijn om de ruimte af te sluiten met onze flexibele gordijnen.

6.      Verschillende tafelopstellingen: de vergaderruimte is in te delen in verschillende tafelopstellingen zoals blok, theater, carré en u-vorm. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de vergaderruimte met een klein gezelschap gebruikt kan worden maar ook met een grote groep tot 20 personen. Wij passen de vergaderruimte aan op uw wensen en de grootte van uw gezelschap. 

7.      Zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding: de vergaderruimte is tegen een zeer scherpe prijs te huren, namelijk €50. Dit bedrag kan (deels) omgezet worden in en uitgebreid worden met verschillende arrangementen. Vervolgens ontvangt u een duidelijke offerte waarin alles duidelijk in kaart wordt gebracht. Daarnaast biedt Schouwburg Venray een extra scherpe prijs voor culturele organisaties. Al met al, geen verrassingen bij de afrekening.

Business in een andere wereld!

Schouwburg Venray levert complete ontzorging voor al uw evenementen. Naast de vergaderruimte biedt Schouwburg Venray ook nog vele andere ruimtes aan voor verhuringen en evenementen.

Interesse?

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden of liever een persoonlijke afspraak? Neem dan contact op met de afdeling Zakelijk & Events van Schouwburg Venray.