Nieuws12 nov. 2021

7 tips voor een geslaagde kerstborrel

Lees hier 7 tips voor een geslaagde feestdagenborrel.

Kerst of Nieuwjaar, dat laat u natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Wij helpen u graag en geven u 7 handige tips om uw kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel een succes te maken.

De 7 tips:

1.      Begin op tijd met organiseren: voor de meesten komt de vraag altijd te vroeg maar voor je het weet, is het alweer december. December is een drukke maand, er gebeurt veel. Het jaar wordt afgesloten en er worden volop plannen gemaakt voor het nieuwe jaar. December is ook de maand om het jaar met medewerkers af te sluiten, successen te vieren en het team te motiveren. Omdat er vanalles geregeld moet worden is de beste tip om op tijd te beginnen met het organiseren van de feestelijke borrel. Een goed begin, is het halve werk. Wat dacht u van een unieke feestlocatie als Schouwburg Venray? 

2.      Bepaal je budget: het is goed om vooraf te bepalen wat er uitgegeven kan worden. Het budget heeft invloed op vrijwel alle aspecten van de kerstborrel. Inventariseer vooraf hoe ver u kunt gaan. Het is belangrijk om vervolgens verschillende losse onderdelen op een rijtje te zetten om te zien of alles past in het totaalplaatje. Schouwburg Venray hanteert altijd scherpe tarieven en zeker voor culturele organisaties. Alle mogelijkheden en opties bespreken we tijdens een gesprek. Het kostenplaatje ontvangt u vervolgens overzichtelijk per e-mail.

3.      Weet wie er komt: weten hoeveel personen er komen borrelen, is essentieel. Nodigt u alleen het personeel uit of mogen de partners ook komen? Dit kan het aantal genodigden ineens verdubbelen. U wilt voorkomen dat u uiteindelijk met een gezelschap van 200 personen in een te krappe ruimte staat, zeker in deze tijden. Schouwburg Venray beschikt over flexibele zalen en ruimtes. Of het nu gaat om een groot, klein, intiem of groots evenement. Alle ingrediënten voor uw geslaagde evenement zijn aanwezig bij Schouwburg Venray.

4.      Hapjes en drankjes: bij een kerstborrel wordt er geborreld. Zorg daarom voor genoeg hapjes en drankjes. Als Schouwburg Venray doen wij er alles aan om hét verrijkende uitje te zij. Daarom bieden we diverse arrangementen aan vanuit ons eigen theatercafé De Artiest. Op deze manier weet u vooraf precies wat de kosten zijn en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

5.      Een uitnodiging: stuur een uitnodiging naar alle genodigden zodat de gasten weten waar en wanneer ze verwacht worden. Vraag in een uitnodiging altijd om een bevestiging. Bij Schouwburg Venray kunt u tot enkele dagen voor aanvang wijzigingen in het deelnemersaantal doorgeven. Om te voorkomen dat u moet betalen voor mensen die niet aanwezig zijn, is het belangrijk om de aan- en afmeldingen goed bij te houden. Uiteraard is Schouwburg Venray flexibel en meedenkend hierin. 

6.      Geef invulling aan het evenement: natuurlijk wilt u een onvergetelijke kerstborrel of andere feestborrel organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. De invulling tijdens het evenement speelt hierin een grote rol. Maak uw evenement onvergetelijk  door verrassende en originele elementen toe te voegen. Er zijn tal van leuke activiteiten te bedenken om interactie te krijgen tussen alle medewerkers. Het team van Schouwburg Venray denkt hier graag over mee om een mooi thema en fijne sfeer neer te zetten.

7.      Schakel hulp in: Het organiseren van een kerstborrel wordt vaak onderschat. De organisatie kan veel tijd en energie kosten. Schouwburg Venray ontzorgt u hier graag. Door de ervaren technici, moderne technische faciliteiten, professionele eventmanager en eigen horeca in eigen beheer, wordt uw feest volledig door Schouwburg Venray verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Business in een andere wereld!

Schouwburg Venray levert complete ontzorging voor al uw evenementen. 

Samen organiseren?

Neem contact met ons op voor een offerte, rondleiding of om uw kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsfeest te bespreken. Wij staan voor u klaar!