Nieuws9 okt. 2020

De Artiest start afhaalconcept

De lekkerste gerechten van De Artiest op jouw keukentafel

De Artiest eten & drinken heeft sinds maandag 5 oktober een afhaalservice. Een avond genieten van jouw favoriete gerecht van De Artiest, maar dan in je eigen woonkamer. Het afhaalmenu zorgt voor een compleet diner: van carpaccio tot aan een huisgemaakte chocolademousse en de huiswijn erbij. 

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat De Artiest enige tijd haar deuren heeft moeten sluiten. Toen het nieuws naar buiten kwam dat de horeca weer open mocht, was het theatercafé dan ook erg enthousiast. Doordat De Artiest het terras heeft kunnen verruimen aan de linkerkant, werd het mogelijk om meer gasten buiten te ontvangen.

Door de nieuwe maatregelen geldt er echter een maximaal bezoekers buiten van 40 personen en binnen van 30 personen per ruimte. Daarnaast moeten horecazaken de deuren voor gasten om 22:00 uur sluiten, hierdoor kent gezelligheid nu een tijd. Door de maatregelen gaat een lunch, de borrel of diner er anders uitzien en is het tijd voor het theatercafé om een andere weg in te slaan. Het concept ‘De Artiest voor thuis’ lag al enige tijd op tafel.

“We moeten continue meebewegen met de maatregelen vanuit de overheid. Na de persconferentie van 28 september hebben we ‘De Artiest voor thuis’ in het leven geroepen. Op deze manier willen we toch onze gasten blijven verwennen met een heerlijk diner, waar ze thuis van kunnen genieten”, aldus Joris van Woezik, Food & Beverage manager van De Artiest.

Het nieuwe afhaalconcept werkt in de keuken van De Artiest ook prima. “We doen altijd ons best om gasten te laten genieten van iets unieks. Wat het mooie is aan ‘De Artiest voor thuis’ is dat gasten dit gevoel nu ook mee kunnen nemen naar hun eigen keukentafel. Natuurlijk wel in een vershoudbakje, maar met dezelfde smaakbeleving”, aldus Hans Holtackers, chefkok van De Artiest.

Het afhaalmenu is dagelijks te bestellen van 11:00 uur tot 19:00 uur. Een overzicht van de gerechten is te vinden op de website onder ‘De Artiest afhaalmenu’. De bestelling is af te halen tussen 17:00 uur en 20.00 uur. Aan specifieke wensen wordt gehoor gegeven, geef dit dus vooral aan bij de bestelling.

Benieuwd naar het afhaalmenu?