Nieuws3 mrt. 2021

Enquête veiligheidsmaatregelen theaterbezoek

Jouw mening over mogelijke veiligheidsmaatregelen in het theater

De Nederlandse theaters zijn nu al enige tijd gesloten en hunkert iedereen weer naar een cultureel avondje uit. Om inzicht te krijgen in jouw mening over veiligheidsmaatregelen in een theater, ervaar je in deze enquête een fictief bezoek aan een theater tijdens COVID-19.

De enquête is opgesteld door Sten Pijlman, masterstudent Organization Studies aan de Universiteit van Tilburg. In deze studie wordt het optimale pakket met veiligheidsmaatregelen van theaters tijdens de pandemie in kaart gebracht vanuit de ogen van jou als bezoeker. Een vraagstuk dat ook voor Schouwburg Venray zeer relevant is wanneer de deuren weer geopend mogen worden. 

Dit gebeurt in de vorm van een schriftelijk scenario. De gehele enquête neemt zo'n 8 tot 10 minuten in beslag en de uitkomsten van dit onderzoek worden volledig geanonimiseerd. Er zijn geen goede of foute antwoorden, maar juist jouw mening is belangrijk.

Zodra dit onderzoek is afgerond wordt de masterthesis in vertrouwen gedeeld met de theaters die deelnemen aan het onderzoek en de Universiteit van Tilburg. De Ethics Review Board (ERB) van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences heeft goedkeuring verleend om dit onderzoek uit te voeren.

Wat is jouw mening?

Help masterstudent Sten en ons door het invullen van de enquête over veiligheidsmaatregelen in het theater. Alvast bedankt voor je hulp!