Nieuws24 sep. 2020

Gasten enthousiast over theaterbezoek met coronamaatreglen

Onbezorgd genieten in Schouwburg Venray

Lex Uiting stond afgelopen zondag drie keer in een uitverkochte Rabozaal bij Schouwburg Venray. Ondanks dat een bezoek aan het Venrayse theater anders is dan voorheen, waren gasten enthousiast over hun theaterbezoek. “Een kwalitatief behoorlijke voorstelling wat ik een prestatie vind in een ‘corona-setting”, aldus een bezoeker.

De bezoekers van de voorstelling ervaarden de voorstelling zelf als positief, maar zeker ook het theaterbezoek met coronamaatregelen an sich. Gasten geven aan de instructies van het personeel als vriendelijk en duidelijk te ervaren. Daarnaast zeggen gasten zich prettig te voelen in een omgeving waar de organisatie omtrent het coronavirus serieus wordt genomen.  Schouwburg Venray doet alles voor een veilig én geweldig bezoek, daarom wordt er ook goed geluisterd naar de bezoekers.

“Super tevreden over hoe Schouwburg Venray de moeite heeft gedaan om ondanks de coronamaatregelen er een mooie voorstelling van te maken. Zeer gastvrij ontvangen!”

Begin september presenteerde Schouwburg Venray het nieuwe programma tot en met december. Onder andere Marjolijn van Kooten, Jeroen van der Boom, Scapino Ballet Rotterdam, Stef Bos en Johan Goossens staan in deze periode in het theater. Kom vooral langs en ervaar zelf een avondje uit in het coronaproof theater!

Wanneer kom jij onbezorgd genieten?