Nieuws23 nov. 2022

Gratis busvervoer voor The Prom naar De Maaspoort

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud

Van 6 t/m 11 december staat de voorstelling The Prom in De Maaspoort in Venlo. Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman

Cast
Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen en vele anderen.

Gratis busvervoer
Onbezorgd avondje theater? En woon je in Venray of Horst? Dan kun je gebruikmaken van gratis busvervoer. Deze is hier bij te boeken.

19:00 uur vertrek vanaf opstapplaats Venray:
Schouwburg Venray, Hoek Kempweg/De Gouden Leeuw.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ons team helpt je graag verder met jouw wens!