Nieuws15 jun. 2021

Guido Weijers leert studenten over geluk

Raayland College, Gilde Opleidingen en Dendron College in Schouwburg Venray

Guido Weijers verzorgt in Schouwburg Venray een educatieve masterclass ‘Lesje Geluk’ aan de leerlingen van het Raayland College, Gilde Opleidingen en het Dendron College. In de masterclass ontleedt Guido het begrip ‘geluk’ samen met de leerlingen.

Lange tijd zijn de leerlingen niet fysiek op school aanwezig geweest, en een lange tijd is het theater gesloten geweest. Schouwburg Venray en Guido Weijers grepen dit moment aan om de deuren van de zaal te openen en de studenten wat bij te brengen over geluk. De masterclass vindt plaats in de Rabozaal van Schouwburg Venray, hierdoor zijn de huidige coronamaatregelen goed te hanteren.

De voorstellingen zijn een goede start voor Schouwburg Venray, met het oog op het nieuwe theaterseizoen. Het theaterprogramma wordt op dinsdag 17 juni om 10:00 uur bekend gemaakt op de website. De verkoop start vlak daarna; vriendenverkoop start op vrijdag 18 juni om 10:00 uur en de vrije verkoop start op dinsdag 22 juni om 10:00 uur. In het nieuwe theaterprogramma zijn verschillende educatieve voorstellingen te vinden. Ben je geïnteresseerd in een educatief uitstapje naar het theater met jouw klas of school? Neem dan contact met ons op.

Meer info?