Nieuws23 nov. 2021

Korting voor Dagboek van een Herdershond

Bezoek deze spektakelmusical met korting als bezoeker van Schouwburg Venray.

De legendarische televisieserie 'Dagboek van een Herdershond' komt in het voorjaar tot leven in een speciaal gebouwd pop-up theater in onze provincie!

De ziel van de Zuiderling komt tot leven in deze grootschalige musical in het MECC Maastricht. De musical is geproduceerd door Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht. 

Als bezoeker van ons theater profiteer jij van een vroegboekkorting van 25% op 1e rangstickets. Je betaalt nu geen €79, maar €60,25!

Over de musical

In 'Dagboek van een Herdershond' treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor.

Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan.

De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

De cast 

De cast bestaat uit o.a. Angela Schijf, Joes Brauers, Suzan Seegers en Anne-Mieke Ruyten. Het script van deze nieuwe musical is geschreven door André Breedland, de muziek is van Ad van Dijk en Martin Michel is verantwoordelijk voor de staging. De regie is in handen van Servé Hermans.

Kom, met korting*, genieten van deze spektakelmusical met topcast in mei en juni 2022. 

* Voorwaarden:
- Actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen
- Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend
- Actie is uitsluitend geldig op reguliere voorstellingen (niet op de try-outs)
- Actie geldt op basis van beschikbaarheid

Zin in een spektakelmusical?