Nieuws10 sep. 2020

Nieuw programma bekend

#live #meemaken

Schouwburg Venray presenteert vier maanden later dan gebruikelijk het nieuwe theaterprogramma voor komend seizoen. Het programma is opgedeeld in twee delen, deze week is het eerste gedeelte bekend gemaakt.

Highlights van het programma zijn Jeroen van der Boom, Magic Unlimited, Stef Bos, Rupsje Nooitgenoeg, Tim Fransen en OG3NE. De vrije verkoop voor alle nieuwe evenementen start vrijdag 11 september om 12:00 uur via de nieuwe website van de schouwburg.

Directeur Paul Franssen heeft dit theaterseizoen voor het eerst zelf de programmering samengesteld. De oorspronkelijke programmering was begin 2020 al klaar voor de presentatie van seizoen 2020-2021 in mei, maar het coronavirus gooide het om. “Laten we de hoop op een beter verleden opgeven en vooruit kijken. Ik ben dan ook erg trots op het gevarieerde programma dat we voor de eerste akte hebben neergezet”, aldus Franssen.

Het Venrayse theater heeft allerlei maatregelen genomen om een veilig theaterbezoek voor haar gasten te realiseren. De eerste akte staat dan ook in het teken van ‘écht beleven’ omdat live steams leuk zijn, maar niet op kan tegen een live ervaring.

Waneer kom jij écht beleven?