Nieuws21 okt. 2021

Schouwburg Venray beoordeeld met een 9.3!

Schouwburg Venray is benoemd tot een sterlocatie!

Nu de deuren van de schouwburg van Venray weer geopend zijn, hebben de eerste artiesten weer op het podium mogen staan en hebben de eerste evenementen plaats mogen vinden. Het publiek heeft zijn/haar mening achtergelaten. Hier zijn wij ontzettend blij mee, want mede dankzij deze positieve reviews mag Schouwburg Venray zich een sterlocatie noemen met een score van een 9.3 uit 60 reacties. Een sterlocatie is een evenementenlocatie met een gemiddelde reviewscore van een 8,0 of hoger. 

De schouwburg van Venray biedt verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om een groot, klein, intiem of groots evenement. Alle ingrediënten voor een geslaagd evenement zijn aanwezig. Daarnaast is het een inspirerende locatie om uw zakelijke relaties te ontmoeten, te onderhouden en beter te leren kennen. De horecagelegenheid ‘De Artiest’ wordt zelfs beoordeeld met een 9.6 op Meeting Review. 

Bij interesse in het organiseren van een meeting of evenement op een originele locatie, kan contact worden opgenomen met Schouwburg Venray.