Nieuws2 sep. 2022

Speciaal September

Laat je overrompelen door de diversiteit aan activiteiten in september!

Van een groots meezingfestijn (AmeeZing Venray) op het Schouwburgplein tot een benefietavond en het eerste deel van onze nieuwe brochure. En dat allemaal in september, laat je verrassen! 

Het is september en dat betekent dat het nieuwe theaterseizoen van start is gegaan. Zo trappen we af met het gratis te bezoeken meezingfestijn AmeeZing op het Schouwburgplein op zaterdag 3 september. Ook Tino Martin komt dit jaar naar de Schouwburg in Venray! Op 10 september wordt de Rabozaal omgetoverd tot locatie voor dit feestelijke staconcert. Een benefiet avond voor KiKa op zaterdag 17 september en het Venray Big Business evenement op donderdag 29 september mogen ook zeker niet ontbreken deze maand. 

Première Wei
Op woensdag 21 september gaat de Theaterproductie ‘Wei: Achter de mist’ in première. De voorstelling vertelt het verhaal over de emoties en de gedachten die spelen op het moment dat dementie het leven gaat bepalen. Deze theaterversie van documentaire ‘Wei, zorgen voor pap’ toont de impact van dementie op de mantelzorger. Op donderdag 22 september is er nog een extra voorstelling. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. 

Brochure | deel 1
Het eerste deel van ons theaterprogramma is vanaf nu ook te lezen in de nieuwe brochure. Hierin vind je het nieuwe programma van september tot december. Het tweede deel van de brochure volgt in december.

Heb je interesse en wil je er graag een? Stuur dan een mailtje naar info@schouwburgvenray.nl met je naam en adres of kom langs bij onze theaterkassa.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ons team van Schouwburg Venray zit voor je klaar om een passende oplossing te bieden.