Nieuws6 apr. 2021

Talent gezocht voor rockopera 'EVE, storm is coming'

Schitter jij straks op het podium bij deze grootse rockopera?

Angst en hoop. Macht en onmacht. Het heden en de toekomst. Alles komt samen in de rockopera ‘EVE, Storm is coming’. Limburgs muzikaal-, dans-, en theatertalent speelt de hoofdrol. De grootse theaterproductie geproduceerd door SCHUNCK wordt twee keer uitgevoerd met de geplande wereldpremière op 8 oktober 2021 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen en een tweede voorstelling op 10 oktober in de Schouwburg van Venray.

Voor deze productie zoekt SCHUNCK de talenten van de toekomst. SCHUNCK ontwikkelt en coacht het aanwezige talent, zowel binnen als buiten SCHUNCK, en creëert een unieke ervaring met het bieden van een groot podium. De ontwikkeling van deze talenten krijgt hiermee optimale kansen en daarmee een vlucht voor de toekomst. Een toekomst vanuit hun eigen interesse voor de dans-, muziek-, theaterwereld.

SCHUNCK heeft talentontwikkeling hoog op de agenda staan en biedt daarom iedereen de kans om een rol te kunnen spelen in de rockopera EVE, Storm is coming. Een droom die voor menig (beginnend) muzikant, zanger, danser of acteur/actrice hiermee kan uitkomen.

Pak jouw rol! Sta je te popelen om deel te nemen aan EVE, Storm is coming? In vier categorieën kun je jouw talenten inzetten:

  • Acteur/figurant
  • Zang, koor, backing vocals
  • Orkest strijkers en blazers
  • Hoofdrollen

Wil jij jouw talenten inzetten en verder ontwikkelen tijdens de voorbereidingen en de voorstellingen van EVE, Storm is coming Stuur dan nú jouw auditie in. Jouw auditie omvat:

  • Naam, leeftijd, woonplaats, voorkeursrol(len)
  • Motivatie(brief)
  • Overzicht van muziek/dans/theater ervaring (CV)
  • Video van maximaal 2 minuten waarin je jouw talent(en) presenteert

Op 24 april vinden de audities plaats. Je ontvangt uiterlijk 17 april 2021 vooraf bericht of je op daadwerkelijke auditie mag. De voorselectie vindt plaats op basis van CV’s en video's.

Geïnteresseerd in een rol in deze rockopera?