Nieuws31 aug. 2020

Venray Big Business in Schouwburg Venray

Een event voor en door ondernemers uit Venray en omgeving!

Schouwburg Venray staat op donderdag 25 maart 2021 in het teken van de eerste editie van Venray Big Business. Robert Hoelen, organisator van de Ondernemers Vakdagen, besloot in januari 2020 het roer om te gooien. Bij de start van zijn nieuwe onderneming, Omzetters, vond hij dat het tijd was voor een groot nieuw ondernemersevent in de regio.

"Venray Big Business wordt een evenement voor en door ondernemers. Met stands, lezingen en prikkelende ontmoetingen, primair gericht op bedrijven uit Venray en omgeving. Het evenement richt zich niet op een specifieke branche. Deze keuze werd gemaakt met een specifieke reden. We willen verbinding leggen tussen verschillende bedrijven en branches met als doel verrassende contacten en nieuwe samenwerkingen", aldus Robert Hoelen.

Schouwburg Venray biedt het nieuwe evenement de mogelijkheid om groots uit te pakken. Vanuit die optiek bekeek ook Hoelen de locatie. "De warmte van de locatie, de multifunctionaliteit en de ligging midden in hartje Venray spreken me aan. We gaan de gehele schouwburg gebruiken voor het plaatsen van stands, lezingen, een netwerkdiner, de eindshow en de Venray Big Business borrel."

Roos Creemers, Hoofd Marketing & Events van Schouwburg Venray, is ook enthousiast over het event. "Vanaf het eerste moment voelt de samenwerking met Robert heel goed en zijn we blij dat wij de locatie mogen zijn van deze beurs. We kijken er naar uit ondernemend Noord-Limburg te ontmoeten op deze inspirerende dag voor ondernemers", aldus Roos Creemers.

Meer informatie?