ladies night
Datum:
Vr 19 nov. 202120:15 - 21:45

Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas

Komedie
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 28,50
Ladies Night
Rang 1
€ 55,00

Gebaseerd op de gelijknamige bioscoophit

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven.

In de herkenbare en humoristische voorstelling 'Huisvrouwen bestaan niet' maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. 

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al? Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot. En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

Lees meer

Ladies Night: ontvangst in De Artiest om 18:00 uur met glaasje bubbels, tapasdiner in drie gangen, goodiebag, ticket voor de komedie (incl. garderobe en theaterdrankje). Op het tapasmenu: gevulde dadels, bladerdeegstengels met parmaham, zalmwrap, borrelbrood, luxe quicheje, yakitorispiesje, brownie, fruitspiesje en limoncello-mousse. 

Trailer

Maak je bezoek compleet met:

Gerelateerde voorstellingen

Do 15 dec. 2022Jon van EerdZo vader zo vader Vanaf € 27,50 KomedieTickets
Do 25 mei 2023Jandino in Judeska AirlinesHet Huis van Asporaat Vanaf € 26,00 KomedieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest