Datum:
Vr 19 nov. 202120:15 - 21:55

Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas

Toneel
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 28,50

Gebaseerd op de gelijknamige bioscoophit

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven.

In de herkenbare en humoristische voorstelling 'Huisvrouwen bestaan niet' maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. 

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al? Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot. En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

Lees meer
LET OP: bij het bestellen van tickets kan je jouw stoelkeuze aangeven. Maar je stoelkeuze vervalt als de 1,5-metermaatregel nog van kracht is, onze gastvrouw wijst je dan plaats(en) toe.

Gerelateerde voorstellingen

Di 16 nov. 2021The MousetrapMet Willeke van Ammelrooy, Frederik Brom, Anouk Maas e.a. Vanaf € 33,50 ToneelTickets
Do 25 nov. 2021De Schuldigemet Daniël Boissevain Vanaf € 21,50 ToneelTickets
Wo 6 apr. 2022Solo StoriesIn het licht Vanaf € 21,50 ToneelTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets