Datum:
Zo 5 mrt. 202313:30

Brandweerman Sam Live!

De Verloren Piratenschat

2+
Familie
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 21,00
Rang 2
€ 16,00

Beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg... de held van de buurt blijft in Schouwburg Venray! Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.   

Het verhaal
Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! 

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat. 

Knutsel jouw ooglapje
Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van Schouwburg Venray en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! 

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar Schouwburg Venray te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Wo 12 okt. 2022Kruimeltje de Familiemusical | 6+ 6+Vanaf € 17,50 FamilieTickets
Vr 21 okt. 2022Checkpoint TheaterVetter dan Ooit 6+Vanaf € 27,25 FamilieTickets
Za 22 okt. 2022Superjuffie!De toren van geluid 5+Vanaf € 14,50 FamilieTickets
Wo 26 okt. 2022Joost x RoedieUitgespeeld 8+Vanaf € 30,00 FamilieTickets
Zo 30 okt. 2022Sterrin's DierenencyclopedieSterrin Smalbrugge 7+Vanaf € 16,00 FamilieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets