Datum:
Vr 31 mrt. 202320:15

Oxygen - a Jennifer Romen Production

Delusion

Dans
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 27,50
Rang 2
€ 22,50

Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap ‘Oxygen’ indruk maakt met visueel werk vol strakke choreografieën en beeldende illusies.

Als urban dansmaker volgt ze een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. Ze heeft een grote achterban, vooral van mensen die nauwelijks naar het theater gaan. Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling ‘Delusion’ bestormt ze de grote zalen. Hiermee komt haar wens uit om langere werken te creëren en om de lijn met haar al bestaande publiek door te zetten naar het theater. Met maar liefst 46 voorstellingen in heel Nederland onderstreept dit de behoefte aan haar werk.

‘Delusion’ wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en hen meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt.

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Do 8 dec. 2022Scapino Ballet RotterdamCasablanca Vanaf € 24,50 DansTickets
Do 2 mrt. 2023Another Kind of BlueWave Vanaf € 21,00 DansTickets
Do 13 apr. 2023LAVA CollectiveLa Despedida Vanaf € 19,50 DansTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets