Theaterkracht

Leer jezelf en je organisatie beter kennen door een unieke theaterbeleving! Onder de naam ‘Theaterkracht’ introduceren wij, Rob van Lieshout, Henk Deters en Schouwburg Venray, een grenzeloze training in een unieke omgeving.

Geloof jij in de kracht van theater? Ja, ik geloof!

Wat is Theaterkracht?

Theaterkracht is een teamtraining waarbij we gebruik maken van een aantal theatrale ingrediënten. In deze training kijken we samen naar jouw rol binnen het team door te reflecteren op jezelf en je organisatie. Theater is daarbij dé spiegel voor (zelf)reflectie.

In een ruim 4-uur durend programma nemen we deelnemers mee door het hele theater, zelfs de plekjes waar je normaal niet zou komen. Je krijgt letterlijk een rondleiding door Schouwburg Venray; verhalen en anekdotes van bekende artiesten komen daarbij op een geestige wijze voorbij.

 

Terug naar het serieuze gedeelte. Deelnemers worden uitgedaagd over drempels heen te stappen.

  • Hoe voelt het om ‘in the spotlight’ te staan?
  • Welke rol speel jij op de werkvloer?
  • Kun je vanuit een ander perspectief naar jezelf of je collega’s kijken?

Artiesten zijn daar een heel goed voorbeeld van, dit laten we jou graag zien én ervaren! Daarnaast is een goede en warme sfeer onlosmakelijk verbonden aan de wereld van theater. Hoe is de sfeer bij jou op de werkvloer? 

Kortom én samenvattend; veel verschillende theaterprikkels in 4 uur. Een unieke beleving en ervaring voor ieder team dat open staat om zichzelf en zijn/haar organisatie beter te leren kennen. 

Oh ja, bij het arrangement zijn koffie, thee, frisdrank en versnaperingen inbegrepen. Het is mogelijk om de training af te sluiten met een uitgebreide lunch of buffet. 

We zijn allemaal onder de indruk van de manier waarop deze heren je kennis laten maken met Schouwburg Venray en je tegelijk op een luchtige manier alle facetten leren hoe je een succesvol team kunt zijn. Wij hebben hier als team echt heel erg veel van geleerd en zullen dit zeker in praktijk gaan brengen. 

Wauw Speciaal Voor Jou

Praktische informatie

  • maximaal 15 cursisten per training
  • 4 uur durende training (ochtend: 09:00 uur tot 13:00 uur)
  • kosten per training bedragen €1950,- exclusief BTW incl. dranken en versnaperingen
  • datum in overleg

Aanmelden via
Rob van Lieshout
info@robpresenteert.nl
06 2891 5220

Henk Deters
mail@henkamuseert.nl
06 5102 8335

Durf jij in de spiegel te kijken?

Wil je meer weten?  Neem gerust contact op!